Tafels verwijderen

Laatst bijgewerkt: Apr 07, 2016 10:51AM CEST
Om een tafel te verwijderen ga je naar Instellingen > Zalen en tafels > Tafels. Je krijgt een lijst van alle tafels te zien binnen de zalen die geconfigureerd zijn.

Selecteer de juiste zaal en druk aan de rechter zijde op de knop "Verwijder" en bevestig uw keuze (let op, kan niet ongedaan gemaakt worden). Indien er geen reserveringen op deze tafel staan, zal de tafel verwijderd worden.

Indien er nog actieve reserveringen op de tafel staan, is het echter niet mogelijk de tafel te verwijderen. Deze actieve reserveringen dienen eerste aangepast te worden. U krijgt deze melding te zien onderaan het scherm:

Druk op de knop "Uitschakelen" naast de tafel. Er verschijnt een venster met de mogelijkheid om data te selecteren tussen welke de tafel uitgeschakeld moet worden. Selecteer hiervoor een datum ver in de toekomst (bvb door 2016 door 2016 of 2019 te wijzigen).

Druk op volgende. Indien er nog actieve reserveringen op de tafel staan, worden deze opgeladen. Dit kan even duren afhankelijk van het aantal.
Automatisch wordt een tafel voorgesteld. Dit is gebaseerd op de beschikbaarheid op die datum en de ingestelde volgorde van de tafels. U kan deze per dag wijzigen. Druk op "Volgende" om de reserveringen te wijzigen.

Indien u de melding "Niet mogelijk" krijgt voor een bepaalde datum, moet u deze reservering handmatig wijzigen. Schrijf de data waar het niet mogelijk is op en ga naar de Kalender, selecteer de datum en wijzig de reservering.

Indien u alle lopende reserveringen heeft verwijderd, is het mogelijk om de tafel wel uit het systeem weg te halen.