Paypal activeren

Laatst bijgewerkt: Apr 01, 2016 01:52PM CEST

Voorschotten zijn enkel beschikbaar in het Large plan.

Stap 1: Maak een PayPal business account aan

Ga naar paypal.com en open een zakelijke rekening zodat je betalingen kan ontvangen.

Opgelet: PayPal rekent transactie kosten aan. Voor meer informatie kan je terecht op de PayPal website

Stap 2: Maak een app aan

Je moet Tablemanager toegang geven om transacties te verwerken voor je account.

Ga hiervoor naar https://developer.paypal.com/developer/login en log in met je PayPal account.

Ga vervolgens naar het Dashboard en selecteer My apps in het menu (https://developer.paypal.com/webapps/developer/applications/myapps).

Maak een nieuwe app aan door op Create App te klikken.

In het volgende scherm geeft je als app naam Tablemanager in.

Klik op Create app om de app aan te maken.

Tablemanager zal nu als app op de My Apps pagina staan.

Klik op de app om de details te bekijken.

Scroll naar onder en zoek de Live credentials. Klik op show.

Deze gegevens heb je nodig om de betalingen in Tablemanager te activeren.

Ga naar Tablemanager en open de Betalingskanalen instellingen pagina (https://app.tablemanager.be/settings/paymentchannels).

Klik naast PayPal op inschakelen. In de popup plak je de Client Id en Secret codes die je op de PayPal pagina kon vinden.

Klik op opslaan.

De PayPal integratie is nu geactiveerd.