Feedback van klanten delen

Laatst bijgewerkt: Aug 16, 2016 11:02AM CEST

Deze optie is enkel beschikbaar in het Large plan. Contacteer onze helpdesk om van plan te wijzigen.

Heb je leuke feedback gekregen van een klant? Dan kan je die delen via verschillende kanalen.

Instellen

Delen op Facebook

Volg eerst onze instructies om je Facebook pagina te koppelen met Tablemanager. Daarna kan je kiezen om een bericht op de wall van je Facebook pagina te posten.

Delen op je website

Volg de instructies op de webmaster pagina over het toevoegen van reviews op je eigen website.

Delen

Ga naar de feedback pagina in het berichten centrum en open de feedback die je wil delen.

Links naast het feedback bericht staat een deel icoontje.

Klik hierop om het deel venster te openen.

Kies via welke kanalen je de feedback wil delen en klik op "Deel".

De feedback zal op je Facebook pagina, tablebooker.be of website verschijnen.