Kopie van uw factuur aanvragen

Laatst bijgewerkt: Apr 01, 2016 01:38PM CEST

De facturen worden maandelijks opgestuurd per post naar het ingestelde facturatie email adres.

Ben je een factuur kwijt of heb je een kopie nodig voor de boekhouding dan kan je deze eenvoudig terug raadplegen en downloaden.

Je kan ook een link activeren die je kan doorsturen naar je boekhouder.
Hiervoor ga je naar de Facturen pagina in je account (https://app.tablemanager.be/account/invoices).

Op deze pagina kan je je huidige tariefplan en de openstaande facturen raadplegen en heb je een overzicht van alle facturen die je reeds hebt ontvangen. Op deze pagina heb je een knop "Link voor je accountant". Als je deze pagina opent genereert hij een beveiligde pagina die je vervolgens kan doorsturen naar je boekhouder. Zo kan hij altijd het volledige overzicht van de facturen bekijken. Let er wel op dat iedereen met deze link de facturen kan bekijken.