Onderdelen van de nieuwsbrieven (geavanceerd)

Laatst bijgewerkt: Mar 31, 2016 03:34PM CEST

TOEVOEGEN VAN ONDERDELEN

In bovenstaande foto worden de verschillende onderdelen die toegevoegd kunnen worden getoond.

Text only

Dit voegt een gedeelte met enkel tekst toe. Dit kan bijvoorbeeld gebruikt worden om een inleidende korte tekst te tonen.

Text with full-width image

Er wordt een foto toegevoegd met titel, waaronder het mogelijk is om een tekst toe te voegen. De foto wordt over de volledige breedte van de mailing toegevoegd.

Text with right-alligned/left-alligned image

Er wordt een foto toegevoegd die rechts/links in de mailing wordt uitgelijnd. Aan de andere zijde kan tekst worden geschreven.

Two columns

Via de "Two columns" optie is het (enkel) mogelijk om twee kolommen met tekst toe te voegen aan de mailing. Het is niet mogelijk om in deze kolom een afbeelding te plakken.

Image Gallery

Dit onderdeel voegt 3 afbeeldingen met optionele titel toe aan de mailing.

WIJZIGEN VAN ONDERDELEN

In bovenstaande afbeelding wordt de "edit" module van de verschillende onderdelen getoond die aan de linker zijde van het scherm verschijnt na het klikken op de knop "Edit" aan de rechterzijde.

Titel

Indien u geen titel wenst te tonen, kan u dit veld leeg maken. U kan uw email ook personaliseren. Klik hier voor meer informatie over personaliseren

Image

Indien er een afbeelding beschikbaar is in het onderdeel dat u wijzigt, kan u via deze knop een afbeelding op uw computer opzoeken.

Description

Dit is de inhoud van het onderdeel. Door gebruik te maken van de knoppen, kan u de opmaak van de tekst wijzigen. Zo is het mogelijk om de tekst anders uit te lijnen, groter/kleiner te maken of een lijstje toe te voegen.

Save changes

Wanneer u op deze knop drukt, worden de instellingen van het onderdeel opgeslagen.

VERPLAATSEN VAN ONDERDELEN

Bij elk van de onderdelen kan u 4 pijltjes vinden. Indien u hierop klikt en uw muisknop ingedrukt houdt, is het mogelijk om de verschillende onderdelen van plaats te wijizgen.