Instellen van nieuwsbrieven (geavanceerd)

Laatst bijgewerkt: Mar 31, 2016 03:31PM CEST

A/B SPLIT CAMPAIGN

Het is mogelijk om bij het versturen van uw nieuwsbrief een A/B testing uit te voeren. Dit maakt het mogelijk om naar een beperkt aantal mensen twee verschillende nieuwsberichten uit te sturen.

Na het versturen van de twee versies van de mailings, wordt diegene die het beste resultaat haalt qua openingen en clicks verstuurd naar de rest van de ontvangers.

Er zijn drie mogelijkheden om te testen:

• Subject line: Het onderwerp dat wordt getoond aan de ontvanger
  • Email content: De volledige inhoud van de mailing. Let op: hiervoor dienen er twee verschillende mailings opgemaakt te worden
  • From name: Persoonlijke mails worden in sommige gevallen eerder geopend dan reclame mails van "Restaurant X". Dit kan u via dit veld testen.

RECURRING RSS CAMPAIGN

Via deze optie worden er automatisch emails verstuurd indien u iets aan uw website wijzigt. Wij raden niet aan deze mogelijkheid te gebruiken.