Toevoegen van afbeeldingen

Laatst bijgewerkt: Mar 31, 2016 03:31PM CEST

Op de plaats waar je de titel schrijft (naast edit) kan je een knop "add new" terugvinden. Indien je deze indrukt krijg je een aantal mogelijkheden om nieuwe inhoudsblokken aan de mailing toe te voegen.

Je ziet volgende mogelijkheden:

Indien je enkel een foto wenst toe te voegen, kies je "Text with full-width image". Je krijgt een nieuwe blok te zien. Vervolgens verwijder je de titel en de omschrijving van de foto. Zo past hij mooi in je ontwerp.