Downloaden klantenbestand

Laatst bijgewerkt: Mar 31, 2016 03:01PM CEST

Wanneer u reservaties ingeeft of wanneer klanten/gasten een reservatie aanmaken in uw restaurant via uw website, de tablebooker.be pagina of via facebook, worden gegevens opgeslagen in onze database. Deze gegevens kan u gebruiken voor mailings te versturen. Dit kan zowel met onze ingebouwde nieuwsbriefmodule of met uw eigen systeem zoals mailchimp of ymlp

Lees hier hoe je onze ingebouwde nieuwsbriefmodule kan gebruiken.

Om een export te nemen van het huidige klantenbestand, ga je naar Gasten en druk je op de knop "Exporteer" aan de linkerzijde.

Vervolgens kies je in de volgende stap het bestand dat je wenst te hanteren. Meestal is dit het CSV formaat.
Dit bestand kan je vervolgens importeren in het programme dat je gebruikt voor het versturen van je emails. De handleiding voor Mailchimp kan je hier terugvinden.