Link tablemanager met je Facebook pagina

Laatst bijgewerkt: Aug 16, 2016 11:03AM CEST

Koppeling activeren

Ga naar Instellingen > Restaurant > Links

Klik op “Koppel met je Facebook pagina”

Je zal door gestuurd worden naar Facebook. Zorg er voor dat je inlogt met een Facebook account die beheerder is van restaurant pagina (Je kan berichten posten op de Facebook pagina van het restaurant).

Wanneer je ingelogd bent moet je Tablemanager 2x toestemming geven. In het eerste scherm om toegang te krijgen tot je publieke gegevens en de pagina’s die je beheert. In het 2 de scherm om een pagina te kunnen beheren en berichten op de wall te posten.

Hierna zal je terug naar Tablemanager worden gestuurd en krijg je een lijst te zien met alle pagina’s waartoe je toegang hebt.

Selecteer de pagina van je restaurant en klik op ‘Koppel met pagina’.

Je Facebook pagina is nu met Tablemanager gekoppeld. Op de links pagina zal de url van je pagina automatisch ingevuld zijn.

Koppeling verwijderen

Klik op het kruisje naast de Facebook link.

Wat kan je nu doen?

• Ga naar Statistieken > Ratings om statistieken over je Facebook pagina te zien (je rating, aantal likes, …).
  • Deel feedback op Facebook (Enkel voor klanten met het Large plan)

Article edited with the online WYSIWYG HTML editor. Please subscribe for a htmlg membership to remove promotional messages like this one.