Reserveringsformulier op Facebook plaatsen

Laatst bijgewerkt: Mar 31, 2016 01:55PM CEST

Het reserveringsformulier toevoegen op uw facebookpagina is zeer eenvoudig. Let op, dit werkt alleen indien u een facebookpagina beheert. Het is niet mogelijk om dit te doen met een eigen profielpagina.

Reserveer hier! Knop toevoegen op je facebook pagina

1. Zie dat je ingelogd bent in Facebook met de gebruiker die een beheerders rol heeft van de pagina.
  2. Ga in Tablemanager naar Instellingen > Reservaties > Reservatiebronnen en druk op de "Inschakelen" knop naast Facebook.
  3. Je wordt doorverwezen naar Facebook. Indien je ingelogd bent, verschijnen de verschillende pagina's die je beheert. Indien je niet ingelogd bent, moet je eerst in Facebook inloggen met een gebruiker die toegang heeft tot de pagina.

4. Selecteer de juiste pagina in het scherm dat verschijnt en druk op de knop "Toevoegen" onderaan.

5. Je wordt teruggestuurd naar tablemanager. De knop staat vanaf nu op je facebook pagina.
  6. Open op een nieuw tabblad http://www.facebook.com en ga naar de tijdslijn van je facebookpagina.
  7. Selecteer onderaan de profielfoto het knopje "Meer" en druk op "Beheer tabbladen"

8. Versleep de knop "Reserveer Hier" naar de derde positie en druk op "Opslaan"

"Reserveer hier!" knop van naam wijzigen

Om de naam te wijzigen van de knop, moet je in Facebook zelf een aanpassing maken.

1. Open de pagina van je restaurant
  2. Druk bovenaan rechts op de knop "Instellingen" boven je profielfoto
  3. Ga naar het blad "Apps"
  4. Druk op de knop "Wijzig instellingen" naast de app van tablebooker

5. Wijzig de naam en druk op "Opslaan"