Reserveringsformulier op de website plaatsen

Laatst bijgewerkt: Mar 31, 2016 12:47PM CEST

Ga naar Instellingen > Reservaties > Reservatiebronnen en activeer de optie "Reserveren via website". Staat deze al actief? Druk dan op de link "Meer informatie voor webmasters" die je op deze pagina ziet staan.

Het scherm dat opent, legt uit hoe je de reserveringsmodule, de menumodule en de feedbackmodule met enkele eenvoudige aanpassingen kan integreren op de website. Indien u deze niet zelf aanpast, kan u de URL van deze pagina doorsturen naar uw webmaster.