Menu op de website plaatsen

Laatst bijgewerkt: Mar 31, 2016 12:40PM CEST

Eens u het menu in tablemanager heeft opgemaakt (lees hier hoe dat moet) is het heel eenvoudig om deze in uw website te plaatsen. U vindt de informatie over hoe u dit moet doen terug op de pagina "For Webmasters".

Ga naar het dashboard en scroll naar beneden. Helemaal onderaan rechts kan u een link terugvinden.

Wanneer u hierop klikt, opent de pagina die naar uw webmaster werd gestuurd om het reservatieformulier op uw website in te bouwen. Op deze pagina kan u ook het stukje code terugvinden dat voor het menu gebruikt kan worden.

TIP: Verstuur de URL naar de persoon die uw website beheerd. Hij weet direct hoe hij dit moet installeren.

TIP: Heeft u een website met een donkere achtergrond? Selecteer dan aan de linkerzijde "Donker". Zo wordt de tekst beter leesbaar.

TIP: U gebruikt een website in meerdere talen? Maak dan voor elke taal een apart menu aan en selecteer aan de linker zijde de taal voor iedere aparte taalpagina