Hoofding aanpassen van e-mails

Laatst bijgewerkt: Mar 31, 2016 12:21PM CEST

Het wijzigen van de hoofdafbeelding in de e-mails maakt deel uit van de module "Op maat".

Het is mogelijk om bovenaan iedere mail die door het systeem wordt verstuurd een afbeelding te plaatsen. Dit kan het logo van uw restaurant of een sfeerfoto zijn. Deze afbeelding heeft een afmeting van 600x115 pixels. Indien uw foto groter is, zal deze automatisch worden bijgesneden. Dit kan er voor zorgen dat u niet het juiste resultaat heeft.

Druk op de knop “Vervang” en kies de foto die u wenst te tonen uit uw bestanden.

Indien u niet tevreden bent met de afbeelding, of indien u deze wenst te verwijderen, drukt u op de knop “Verwijder”.

Wenst u van een bestaande foto een deel uit te snijden? Dat kan. Hiervoor volgt u volgende stappen:

• Ga naahttp://resizeimage.net/

• Laad de foto op die je wenst te gebruiken (deze moet voldoende groot zijn) in stap 1 en wacht tot de foto opgeladen is

• Selecteer in stap 2 "Fixed Aspect Ratio" en vul 600 x 115 in en druk op "Change"

• Selecteer een deel op de foto. Automatisch wordt de 600x115 blok getoond. Je gaat dus altijd het juiste deel selecteren

• Druk in stap 2 op de knop "Crop" als je het juiste deel hebt aangeduid

• Zet in stap 4 opnieuw de waarde 600x115

• Ga naar stap 7 en druk op de knop "Resize Image"

• Druk vervolgens ernaast op de knop "Download Image"

• Je kan nu de aangepast foto downloaden. Let er op dat je hem een andere naam geeft en zeker niet de bestaande versie overschrijft.