Wat houdt de module "Op maat" in?

Laatst bijgewerkt: Mar 31, 2016 11:53AM CEST

Met "Op maat" kan je de communicatie die vanuit tablemanager naar uw klant verstuurd wordt volledig op maat instellen. Zo kan je:

• herinneringsmails en -SMS'en versturen voor elke reservatie om het aantal klanten dat niet komt opdagen te verminderen.
  • een persoonlijke tekst aan alle bevestigingsmails toevoegen.
  • een persoonlijke afbeelding toevoegen aan alle mails die verzonden worden.
  • alle mails verzenden vanuit uw eigen naam en e-mailadres.
  • SMS-berichten verzenden vanaf uw eigen telefoonnummer.
  • automatisch verjaardagsmails naar uw klanten sturen.
  • de teksten van alle SMS'en aanpassen.

De "Op maat"-optie is beschikbaar in het large pakket. Contacteer ons via support@tablemanager.be voor verdere informatie.