Groepsreservaties aan of uit zetten

Laatst bijgewerkt: Mar 31, 2016 11:47AM CEST
Indien u niet wenst dat groepen online kunnen reserveren, kan u op volgende stappen ondernemen:
  • Via Instellingen > Tablemanager > Tablemanager is het mogelijk om de grootte van groepen te bepalen (bv. vanaf 8 of 10 personen) en of ze al dan niet online kunnen reserveren. Indien het niet toegelaten is om online te reserveren, verschijnt er automatisch volgende melding zodra iemand als aantal personen het toegelaten aantal overschrijd: "Voor groepen vanaf x personen dient u telefonisch contact met ons op te nemen op xxx.".

• Het is eveneens mogelijk om een melding te geven zodra groepen reserveren. Hier kan bijvoorbeeld ingevuld worden dat er vanaf x personen enkel een bepaald menu kan worden besteld of men maximaal 5 gerechten per groep kan kiezen. Lees hier meer over hoe dit moet worden ingesteld