Meldingen bij reserveringen

Laatst bijgewerkt: Mar 30, 2016 04:51PM CEST

Het is mogelijk om een melding te geven zodra groepen reserveren. Hier kan bijvoorbeeld ingevuld worden dat er vanaf x personen enkel een bepaald menu kan worden besteld of men maximaal 5 gerechten per groep kan kiezen. Of hanteert u in het weekend een dubbele shift? Dan kan u via deze feature énkel voor reservaties tijdens de eerste shift een melding tonen dat hun tafel om x uur terug vrij moet zijn. Een eenvoudige manier om uw klanten te informeren en dus discussies de avond zelf te vermijden. Deze meldingen worden bovendien mee verstuurd in de bevestigingsemail die uw klant ontvangt.

Ga naar https://app.tablemanager.be/settings/alerts´╗┐ en klik hier op de knop "Nieuwe melding" waarna het volgende scherm wordt getoond.

In het veld omschrijving kan je een omschrijving geven voor intern gebruik. Bijvoorbeeld "Groepsreservaties".

Het datum veld geeft aan (vanaf) wanneer de melding getoond moet worden.
Indien de melding enkel op bepaalde uren (bvb enkel tijdens diner) geldt, kan je dmv het veld "Hele dag" aangeven tussen welke uren ze moet verschijnen.

In het veld "Herhaal" kan je aangeven of de melding 1 malig moet getoond worden of ze eenmalig, dagelijks, wekelijks of maandelijks herhaald moet worden. Indien hier een andere waarde dan "Eenmalig" wordt gekozen verschijnt er een veld waar je een einddatum kan instellen. Selecteer "Nooit" indien de melding altijd moet verschijnen.

Is de melding enkel van toepassing op specifieke tafels of op tafels in een bepaalde zaal? Selecteer dan bij "Alle tafels" de waarde "Sommige tafels". U krijgt in de volgende stap om die tafels te selecteren. Zo kan u bijvoorbeeld aangeven dat het een tafel betreft met hoge stoelen of tafels die zich op de tweede verdieping bevinden.

In het veld "Minimum aantal personen" geeft u aan wanneer de melding getoond moet worden. Dit kan bijvoorbeeld gelden vanaf een groep van x personen of voor iedereen.

De melding zelf kan in drie talen ingevuld worden. Deze zal op elk scherm getoond worden (website widget, tablebooker & facebook) zodra iemand probeert te reserveren met het aantal gasten dat hierboven werd ingesteld.