Zalen verwijderen

Laatst bijgewerkt: Mar 30, 2016 03:44PM CEST
Ga naar Instellingen > Zalen en tafels > Ruimtes en druk op de knop "Verwijder". U krijgt de vraag of u zeker bent. Let op, dit kan niet worden geannuleerd.

Voordat u een zaal kan verwijderen, dienen alle tafels in de zaal verwijderd te worden.

TIP

U wenst een feestzaal te verwijderen? Waarschijnlijk ontvangt u een foutmelding dat er nog eerst tafels verwijderd moeten worden. Bij het aanmaken van een feestzaal, maken we een "verborgen" tafel aan. Om een feestzaal te kunnen verwijderen wijzigt u eerst de ruimte naar "Restaurantzaal". Vervolgens gaat u naar "Tafels" en verwijdert u de tafel (let er op dat er geen actieve reservaties meer op de tafel staan).

ervolgens kan u terug gaan naar Ruimtes en de ruimte verwijderen.