Tafels, zalen en tafelplan instellen

Laatst bijgewerkt: Apr 07, 2016 10:26AM CEST

Om tafels op het tafelplan te krijgen volg je volgende stappen:

Maak zalen aan in je restaurant

Ga naar "Instellingen > Zalen & Tafels > Zalen". Druk voor elke zaal op de knop "Toevoegen" bovenaan rechts. Geef de zaal een naam en selecteer een type. Zalen van het type "Terras" en "Feestzaal" zijn typisch zalen die niet online beschikbaar zijn

Lees meer

Voeg voor elke zaal tafels toe

Na het aanmaken van de zalen, ga je naar "Instellingen > Zalen & Tafels > Tafels". Vervolgens zie je, indien er meerdere zalen werden aangemaakt, de verschillende zalen opgelijst in tabs. Binnen elke zaal(tab) maak je vervolgens de tafels aan die in die zaal bestaan.

Indien je meerdere zalen hebt selecteer je een andere zaal(tab) zodra alle tafels in een zaal werden toegevoegd.

Lees meer

Plaats de tafels op het tafelplan

Nadat alle zalen en tafels werden toegevoegd ga je naar "Instellingen > Zalen > Tafels". Ook in dit scherm zijn er tabs per zaal beschikbaar. Als je een zaal(tab) opent waar nog tafels voor bestaan die niet op het tafelplan werden geschikt, krijg je een melding. Nadat deze melding wordt gesloten, verschijnen bovenaan links in de hoek 1 per 1 alle "losse" tafels. Je kan deze tafels selecteren en schuiven naar hun juiste plaats.