Online sluiten van reservingen (geavanceerd)

Laatst bijgewerkt: Mar 30, 2016 02:57PM CEST
Het is mogelijk om een online sluiting toe te voegen voor 1 of meerdere dagen, weken of maanden. Zo kan je bijvoorbeeld elke eerste maandag van de maand gesloten zijn voor een speciale gelegenheid of gedurende een week enkel s'avonds openen en overdag sluiten. Ook kan je voor opening van een (nieuwe) zaak al toelaten dat mensen kunnen reserveren, met de melding dat je opent op een bepaalde datum.

Ga naar Instellingen > Openingsuren > Online open/gesloten.

Vervolgens druk je op de knop "Voeg online sluiting toe" om een nieuwe online sluiting toe te voegen.

In het scherm dat opent kan je de online sluiting instellen.

• Hele dag of deel van de dag: Ontvink het knopje "Hele dag" om een bepaalde blok van de dag te blokkeren, bijvoorbeeld lunch of een deel van het diner.
  • Herhaal: Via deze optie kan je een online sluiting dagelijks, wekelijks of maandelijks laten terugkomen.
  • Einddatum (indien herhaling): Je kan er voor kiezen om de herhaling in de tijd te beperken.
  • Ruimtes: Indien je hier de optie "sommige zalen" kiest, kan je in de volgende stap kiezen welke zalen gesloten dienen te worden.
  • Melding (NL/FR/EN): Hier kan je een aangepaste melding instellen. Deze wordt getoond wanneer iemand op het uur of de datum wenst te reserveren. Let er op dat wanneer je meerdere talen op je website hanteert, de melding ook in meerdere talen moet worden ingesteld. OPGELET: deze melding wordt enkel getoond indien deze van toepassing is op ALLE ZALEN. Indien er een aantal zalen wordt gedeactiveerd wordt de standaard melding getoond.

Selecteer de zalen die online moeten worden gesloten.