Extra openingsdag

Laatst bijgewerkt: Mar 30, 2016 02:29PM CEST
Wanneer je het restaurant voor 1 dag of een periode extra wil openen, kan je een uitzondering toevoegen.

Je gaat hiervoor naar instellingen > Openingsuren > Uitzonderingen (
of klik op deze link).
Vervolgens gebruik je rechts de knop "Toevoegen" om een nieuwe opening toe te voegen.

Er verschijnt een nieuwe lijn waar je een start- en eind datum kan invullen. Vervolgens ontvink je "Gesloten".

Uiteraard kan je ook een beschrijving toevoegen. Deze is echter niet zichtbaar voor de klant.

Indien je meerdere blokken per dag met Service Coupé wil toevoegen (bvb lunch en diner) moeten er twee aparte lijnen toegevoegd worden.

Opgelet, indien je een uitzondering over meerdere dagen toevoegt, overschrijft deze de standaard instellingen die voor die datum gelden. Indien je bvb op maandag en woensdag gesloten ben en je wenst uitzonderlijk te openen op die dagen, overschrijf je ook de instellingen van dinsdag indien je als startdatum maandag en einddatum woensdag invult. Indien je dit niet wenst, moeten er twee aparte uitzonderingen worden toegevoegd.