Wachtwoord wijzigen

Laatst bijgewerkt: Aug 02, 2016 04:13PM CEST

Het paswoord (de toegangscode) van je Tablemanager account kan je aanpassen door rechts boven op het mannetje te klikken. Vervolgens kies je in het menu 'paswoord veranderen'.

In het formulier kan je een nieuw, zelf gekozen, paswoord ingeven.

Om je paswoord te kunnen aanpassen moet je wel je oude paswoord nog kennen. Weet je je oude paswoord niet meer dan kan je op het inlog scherm van Tablemanager op 'wachtwoord vergeten?' klikken. Je ontvangt je nieuwe wachtwoord dan via mail.