Nieuwe gebruikers toevoegen

Laatst bijgewerkt: Mar 30, 2016 01:03PM CEST

Indien u met meerdere gebruikers gebruik maakt van tablemanager is het waarschijnlijk niet noodzakelijk dat elke gebruiker dezelfde rechten heeft. U kan, per gebruiker, bepaalde rechten instellen.

Ga hiervoor rechtsbovenaan (icoontje) naar Beheer Gebruikers.

U krijgt alle gebruikers te zien die toegang hebben tot het restaurant.

Druk vervolgens op "Nieuwe gebruiker" om onderstaande scherm te openen.

Vul de velden aan met de informatie die u wenst. De logingegevens worden doorgestuurd naar de gebruiker. Indien u zelf de login aanmaakt voor uw personeel, raden wij aan om dit paswoord te wijzigen.

In het scherm dat volgt na het opslaan van de nieuwe gebruiker, kan u de verschillende rechten van de nieuwe gebruiker instellen door deze simpelweg aan te vinken.