Gebruikers en rechten

Laatst bijgewerkt: Mar 30, 2016 01:12PM CEST

Het is zeer belangrijk om voor uw restaurant meerdere gebruikers in te stellen. Niet iedereen moet immers toegang hebben tot alle informatie die in tablemanager opgeslagen wordt. Dit betreft zowel uw personeel dat niet altijd zitten te wachten op negatieve feedback van klanten na hun bezoek, of gasten die kunnen zien dat uw facturen zijn vervallen.

Om dit te vermijden zijn er een aantal rechten beschikbaar in tablemanager. Deze kunnen per gebruiker worden ingesteld. De hoofdgebruiker heeft steeds toegang tot alle rechten.

Volgende instellingen kunnen aangepast worden:

Lees hier meer over het aanmaken en verwijderen van gebruikers.