Paswoord vergeten

Laatst bijgewerkt: Aug 02, 2016 04:48PM CEST

Je wachtwoord vergeten? Dat kan gebeuren!

Wij slaan alle wachtwoorden beveiligd op, we kunnen je wachtwoord dus niet voor je opzoeken.

Maar niet getreurd, het is heel eenvoudig om je wachtwoord opnieuw in te stellen. Ga hiervoor naar www.tablemanager.be/login en druk op de link "Wachtwoord vergeten".

Zie je dit scherm niet maar kom je rechtstreeks in Tablemanager terecht, dan zal je eerst moeten uitloggen door rechts bovenaan in het gebruikersmenu op 'afmelden' te klikken. Of je kan rechtstreeks naar de deze pagina gaan: https://app.tablemanager.be/login/password .

In het volgende scherm vul je het e-mail adres of de gebruikersnaam in die je hanteert om in Tablemanager te werken.

U ontvangt van ons automatisch een email met de nodige informatie.

Indien u uw gebruikersnaam of email niet kent, kan u ons contacteren door een email te versturen naar support@tablemanager.be of bellen op ons nummer 078 48 14 53. Let op, wij kunnen u mogelijks niet direct antwoorden.